Vrchoslavice - TATRAN 2:1 (0:0)

08.10.2014 20:23

Nový soutěžní ročník začali hráči Tatranu ve Vrchoslavicích. V obou celcích se objevily letní posily.

První 15-ti minutovka byla s mírnou převahou hráčů Tatranu . V 6.min Tomáš Hulman střílel nad. V 9. min na hrotu hrající David Kuchař hlavičkoval nad o chvíli později rovněž Tomáš Hulman. Ve 20.min poprvé výrazněji zahrozil soupeř, ale Petr Kubját včasným vyběhnutím  šanci zmařil. V 25. Min nařídil rozhodčí občerstvovací přestávku a po ní jsme zahráli rohový kop. Po odrazu se k míči dostal Radek Kozák a jeho "dělo" s tečí vyrazil bravůrně domácí golman. Naše chyba v defenzivě a opět vynikající náš golman a v 30.min zmařená tutovka soupeře. Ve 40.min přišly v krátkém sledu 2 šance Davida Kuchaře  a pak si soupeř dal vlastní břevno. Ve 44. min brejk soupeře a opět vynikající "Šutr".

Druhý poločas soupeř přidal a po chybě v naší defenzívě šel do vedení  1:0. Ještě v téže minutě Petr Kubját 2x podržel mužstvo jistými zákroky. V 53. min  náš kapitán Ladik Derych  hlavou nad. V 62. min opět hrubka v rozehrávce a rychlý protiútok a 2:0 pro domácí.  V 72.min v akci opět Petr Kubját v spolu s Laďou Derychem a Lubošem Kubicou naši nejspolehlivější.Pokutový kop za faul na našeho Zdenka Ference proměnil v 75.min David Kuchař. V 83.min lob Tomáše Vávry vedle. V 84. Měl vyrovnání na noze David Kuchař ale nad. A protože tlak Tatranu narůstal rozhodčí utkání "zkrátil", přestože se střídalo 6 hráčů.

Sestava : Kubját-Březík,Derych, Kubica, Sehnálek,- Plesník, Hulman , Kozák,Bobčiak,- Danek    

                 Rolinc, David Kuchař. Do hry zasáhli i střídající hráči : Tomáš Vávra, Marek Doležal,Zdeněk Ferenc, Josef Šindelek, Václav Kopečný.

Hrající trenér : Lubomír Kubica

V neděli 17. Srpna hrajeme opět venku a to s Viktorií Přerov

autor:  Jiří Šimara