VRCHOSLAVICE - TATRAN 3:2

16.09.2013 18:39

Spanilá jízda v domácím prostředí pokračuje. Tentokrát to odneslo mužstvo z Vrchoslavic, i když začátek utkání tomu moc nenapovídal.Hosté hlavně hrozili z rychlých přechodů do útoku a to se nám stálo osudným, kdy po úniku soupeře Petr Kubját  svým zákrokem nechtěně  podrazil  útočníka a musel čelit pokutovému kopu , zároveň si vysloužil žluté napomenutí.Stav 0:1.

 Po několika hezky vydařených kombinací naších borců nepřišlo žádné nebezpečnější zakončení, právě  naopak  přišel šok číslo 2. a hosté zvyšují svůj náskok už o dvě branky. Stav 0:2.

Zlomová situace nastala v momentě, kdy před koncem první půle byl za kruhem šestnáctky faulovaný Jakub Bobčiak a Radek Kozák svou technickou parádou snižoval stav utkání.Stav 1:2.

Druhý poločas byl velmi vyrovnaný a šlo poznat že vstřelená branka z první půle zvedla sebevědomí celému mužstvu a jako odměnou za to byla vyrovnávací branka z kopačky Filipa Páleníka. Stav 2:2.V závěru utkání byla ještě nařízena penalta, kterou si postavil muž bez nervů (David Kuchař) a poslal domácí do vedení, které vydrželo až do konečného hvizdu.Stav 3:2