TATRAN - USTÍ ,,B,, 3:1 (2:1)

22.10.2014 20:47

V neděli se odehrálo fotbalové derby v němž jsme přivítali  hosty z Ústí, doposud vedoucí mužstvo tabulky. Zápas byl rovněž posledním utkáním pro našeho kapitána Ladika Derycha, který odlétá ke studiu k „protinožcům“.
Hosté z Ústí začali velmi svižně a sebevědomě. V 10.min.po přihrávce Pepy Šindelka, nevyšel lob Kubovi Bobčiakovi. V minutě 11. Došlo k nedorozumění našich obránců s golmanem Petrem Kubjátem a hosté šli do vedení 0 : 1. Domácí výrazně přidali a po rozehraném trestném kopu v 26.minutě vyrovnal náš na podzim nejlepe střílející obránce Václav Kopečný na 1 : 1. Na podzim již čtvrtý gól. V 32.minutě pronikl do pokut. území hostů Dan Rolinc, byl faulován a nejmladší hráč na hřišti Josef Šindelek bezpečně proměňuje pokut. kop na 2 : 1.  O chvíli později se blýskl Petr Kubját a těčovaný lob vytáhl na roh.
Druhou polovinu zahájili hosté rohem a opět výborně náš golman. V 46. minutě střílel z trest. kopu Jarda Sehnálek  ,ale brankář soupeře s jistotou. Zápas  měl tempo a divákům se určitě líbil. V 52. minutě  šel míč po ose Bobčiak – Kubice – Rolinc a posledně jmenovaný zvýšil na 3: 1. Od té chvíle se střidaly protiútoky na obou stranách ,až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Potěšitelné je ,že se domácím zaplnila i střídačka o dříve zraněné borce.

V sobotu zajíždí muži k dalšímu utkání do Horních Moštěnic.