Radslavice - TATRAN: 3 body zůstávají doma

15.06.2014 06:32

V předposledním kole na sebe narazily dva týmy ze středu tabulky a první minuty naznačily, že se diváci mají na co těšit. Lidově řečeno nahoru-dolů, šance střídala šanci. V prvním poločase měli domácí dva závary před brankou Všechovickéhobrankáře Kubjáta, ale ten je zneškodnil. Pak si vzal slovo Zdražil a ve 25 minutě rozzvonil krásnou střelou z 25metrů pouze břevno.Krásný fotbalový moment. Ve 40 minutě šli do brejku dva VšechovičtíKozák s Páleníkem, kdy prvně jmenovaný nahrával lepšímu postavenému Páleníkovi a ten vsítil gól, bohužel pomezní už držel praporek nahoře.  1 poločas jsme tedy viděli bez branek.

Do 2 poločasu vstoupily domácí dobře a po nedorozumění Všechovic v pokutovém území šli Radslavicev 50. minutě do vedení.  Všechovice měli po obdrženém gólu převahu, vypracovali si několik šancí, ale naneštěstí domácích bez vstřeleného gólu. Pak ovšem v 66. Minutě měli brejk domácí a Pavel Zajíc hlavou zvýšil skóre na 2:0. Naděje Všechovic po obdrženém gólu se snižovali a s přibývajícím časem hosté otevřeli obranu a dali všechny síly do útoku a Radslavice po dalším brejku stanovují výsledek na 3:0.

Branky: 2x Zich Dalibor, 1x Zajíc Pavel


Sestavy:

Všechovice:Kubját, Sehnálek, Derych, Plesník, Vávra,D.Rolinc, Kozák, Hulman, Páleník, Zdražil, Březík. STŘ. Štěpánek, Rolinc M.

Radslavice: Rada, Jemelka, Jiřík, Herzog, Navrátil, Matyáš J, Lukáš, Navrátil J., Dolák, Zich R, Zich D, STŘ. Zaorálek, Libigr, Zajíc

 

 

autor: Davor Šuker  (CRO)