Radslavice: mizérie pokračuje

29.10.2013 19:31

Respekt ze soupeře nastal už v době rozcvičování, kdy někteří hráči Radslavic připomínali spíše ragbyove postavy, ale zpatky k hodnoceni  nedělního zápasu.

První půle mnoho fotbalových akci nenabídlo. Kromě skvěle zahrané standartní situace Radka Kozáka, kterou  bravurně zpacifikoval brankář a nebezpečné hlavičky Ladislava Derycha v malém vápně  se nic zvláštního nestalo.Skvělé zákroky si v určitých momentech připsal i Tomáš Bancik.Ale opět bylo znát že mužstvo do souboje nedává  to co se očekává už poslední tři kola.

Druhý poločas byl z naší strany mnohem aktivnější. Soupeř sice po dlouhém nákopu a následném prodloužení hlavou na útočníka otevíral skóre, ale sklopené hlavy domácích rozhodně vidět nebyli.V 70. Minutě našel Jan Březík svým přesným centrem Marka Přikryla a ten vyrovnal plackou z první. Stav 1:1.Rázem se  svěřenci trenéra Ladislava Klemše  rozhodli kout železo, dokud je žhavé, což v praxi znamenalo nápor  přihrávek a centrů do vápna.Dlouho to vypadalo že vítězství strhnou bojůvkou Tatranští hráči , ale opak byl pravdou. Soupeř po 3 minuty před koncem zápasu vymetl pavučinu a nám zbyly jen oči pro pláč. Stav1:2