…Představujeme Vám

24.07.2014 13:54

 

Do právě začínající sezony nastoupil do Tatranu jako šéftrener p. Pavel Pumprla. Jeho pozice bude zastřešovat všechny celky od přípravy až po dospělé. Chceme využít jeho bohatých zkušeností a kontaktů pro rozvoj fotbalu v regionu. Navázat na to co před 20-ti roky tady zrealizoval učitel Jaroslav Otáhal.

 

Otázka:  Jaká byla Tvoje sportovní kariera ?

Svoji karieru jsem začal v tehdejší Sigmě Hranice, vojnu jsem strávil ve VTJ Písek. Po návratu jsem dostal nabídku a hrál v tehdejším Spartaku PS Přerov. Následoval návrat do SK Hranic, poté jsem 2 roky hrál v Rakouském Fraenbergu. Následoval opět návrat domů a pomoci SK Hranice. Závěr aktivní kariery jsem postupně prožil krásné fotbalové sezony ve Viganticích, Kunštátě a naposledy v Hustopečích nad Bečvou.

Otázka : Vím ,že jsi majitelem nejvyšší fotbalové licence „A“ (pak už jen profi), jaké jsou tedy sportovní a osobní cíle ?

Do Všechovic  přicházím po vzájemné domluvě s cílem realizovat projekt rozvoje mládeže ,vytvořit podmínky pro postupné zlepšení kvality a splnění sportovních cílů. Materiální zázemí je na tento region velmi dobré, jen je správně využít a zapojit větší fotbalový personál. Samozřejmě zastřešuji a odpovídám za výsledky 1. mužstva. Je toho spousta, to se nedá shrnout jen do několika řádků.

 

Otázka :  A co ostatní koníčky, je na ně čas ?

Především je to rodina, cykloturistika  a další sporty a trochu zahrada.

 

Děkuji  za rozhovor a ať se Ti  daří. Taky děkuju

 

Šéfredaktor: Jiří Šimara