Představujeme...

06.08.2014 15:15

 

Jak již bylo zaznamenáno , do Tatranu příchází jako posila a současně trenér mužů Lubomír Kubica. Zeptali jsme se pár otázek,abychom jej fotbalové veřejnosti představili.

 

Otázka:  Kde jsi fotbalově působil ?

S fotbalem jsem začínal v tehdejší Sigmě Hranice a od 16-let jsem byl v Baníku Ostrava a na hostování v Drnovicíh. Tam jsem si zahrál i tehdejší pohár UEFA. Odtud vedly mé fotbalové kroky do Kazachstanu s klubem Irtyš Pavlodar jsem se stal 2x vítězem tamní ligy. Pak jsem byl v A.S. Trenčín a potom na dva roky do N.K. Maribor  se kterým jsem vyhrál Slovinskou ligu. Tesně před začátkem Evropské ligy jsem přestoupil do Izraelského klubu A.S. Ashdod a vyhrál s ním i Ligový pohár. Další kroky vedly znovu na východ tentokrát do Azerbajdžánu  a s tamním Interem Baku jsem se stal opět mistrem ligy.Roky přibývaly a táhlo mne to domů, proto závěr profesionální kariery jsem strávil ve Fasta  Zlín. Do Tatranu jsem přišel na hostování.

Tak to je docela pestrá kariera.

Otázka: S jakým cílem bude tvoje působení, vlastníš trenérskou Licenci „B“, obrovské zkušenosti ,atd.

Tak ještě nechci do fotbalového důchodu, chci se taky trenérsky seberealizovat, určitě si zvýším trenérskou kvalifikaci. Mužstvu jako trenér mám taky co nabídnout,… a cíl?  Ten je přece jasný. Nechci nic zakřiknout, může přijít zranění ,ztráta formy a je potřeba taky to fotbalové štěstí.Zkušenosti a kontakty z profesionálního fotbalu chci využít i při práci s mládeží.  Zázemí dobré a máme chuť pracovat a udělat příznivcům a sponzorům radost.

Otázka: A co ostatní  koníčky ?

Při profesionálním fotbalu mnoho času  nebylo. Při mém působení na východě jsme se připravovali třeba čtyřfázově. Teď je to hlavně moje rodina, stavba rodinného domu, rybolov, v zimě snowboard.

Děkuji a přeji hodně zdaru a štěstí a úspěchy ve Všechovicích. Taky děkuji.

 

 

šéfredaktor: Jiří Šimara