Plumlov: Blamáž na závěr

25.11.2013 21:15

Poslední zápas podzimu, který Tatran odehrál, se uskutečnil na hřišti v Plumlově.Jedinou výhodou toho dne byla myšlenka, že podzimní část se tímto matchem uzavírá a nastává dlouhá přestávka na regeneraci a hledání ztracené formy.

Celý zápas se odehrál ve velmi sychravém počasí, s jedním borcem na střídačce, který se v druhé půli zároveň stal i hvězdou obrany (Petr Kubját).Celý poločas bylo viděno mnoho nepřesných přihrávek na obou stranách a jen strašně  málo podařených kombinací, která by obsahovala aspoň 3 přesné nahrávky . Držení míče spíše napovídalo pro domácí a 5 minut před koncem půle padla první branka.Stav 1:0.To nejhorší pro Nás do poločasu ještě přislo, kdy domácí přidali ještě gól do šatny.Stav 2:0.

Po změně stran  se všechno vsázelo na ofenzivní činnost a v jednu chvíli jsem hráli snad na 4 útočníky.V 60. minutě snižoval skóre David Chlup svoji střelou k levé tyči a k jednobodovému zisku Nám chyběl už jenom jeden gól, který ovšem  do závěrného hvizdu nepřišel.Za neslaný, nemastný zápas si nakonec odvážíme prohru 2:1 a jen díky bohu že už další týden nehrajem.