Mostkovice: Jako na střelnici

15.10.2013 18:08

Velká očekávání provázela Náš tým před soubojem s Mostkovicemi, jednak odčinit prohru  v minulém kole na  půdě Býškovic a hlavně potvrdit roli favorita.

Začátek zápasu se jevil spíše chaotický a největší pochvalu sklízela obrana , která měla práce až nad hlavu a neumožnila soupeřům žádnou nebezpečnou gólovou situaci. První branku utkání  vsítil Jan Březík po teči Radka Kozáka za kterou si od svého dědy vysloužil stokorunuJ. Stav 1:0.Najednou se začalo hrát na dvě brány a zápas měl nový náboj.Druhý gól padl po rychlém kontru, kdy Jakub Bobčiak svou přesnou přihrávkou našel Filipa Páleníka a ten trestal podruhé.Stav 2:0. Do šaten se šlo prozatím s úsměvem na tváři.

 

Druhá půle  dostala hořkou příchuť hnedka zkraje,  kdy snižující brankou rozbrnkala nervy všech naší svěřenců.Stav 2:1.Obdobně jako v Moštěnici přišla Přikrylova desetiminutovka a dvě jeho přesné trefy už dávaly jasně najevo kdo dneska vyhraje.Stav 4:1.Jenomže soupeř to vůbec nevzdával a kousal jak týden stará protéza.Oba góly padly po prohraných vzdušných soubojích.Stav 4:3.Tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu. Oku lahodící výkon to zrovna nebyl, ale body se počítají.