KOSTELEC - TATRAN 1:4

24.09.2014 20:54

Tatran nastupoval jako domácí (podzimní zápas byl prohozen).

Úvod zápasu nebyl pro naše borce příznivý a v úvodní desetiminutovce se Kostelečtí dostali do tří vyložených šancí.Díky štěstí a našemu golmanovi jsme uhájili čisté konto. V 28. minutě nás ale soupeř potrestal a ujal se vedení. V 44.minutě naše naděje oživil kapitán „našich“ Marek Přikryl a svým 18.gólem v sezoně připomněl,kdo je nejlepší střelec letošního ročníku.

Do druhého poločasu vstoupili naši borci mnohem lépe. Když v 55. Minutě byl jeden z hráčů Kostelce vyloučen,převzali hráči Tatranu s přehledem kontrolu nad zápasem. V 64. Minutě prokázal svojizkušenost Lukáš Zdražil a „s instinktem zabijáka“ skóroval na 2:1. V 71. Minutě obdržel nepříjemné zranění benjamínek našeho mužstva Danek Rolinc, ale po ošetření zápas dohrál ve skvělém stylu.

V 78.minutě zvýšil skóre Tomáš Hulman po krásné kombinaci střelou z poza pokutového území na 3:1. Soupeř hodně přitvrdil a po jednom zákrokumusel být střídán Marek Plesník, a následně taky lehce zraněný Lukáš Zdražil….A protože rozhodčí váhal s ukončením zápasu, vše vzal do svých rukou Mara Přikryl a svým druhým gólem po sólovém úniku udělal pěknou tečku za zápasem.

K celkovému hodnocení jen dodat, že mužstvo jako celek má slušnou formu,ale bohužel v každém zápase si vybírá svoji slabou desetiminutovku. Škoda jen,že chybí naši fandové.

Sestava Tatranu:

Petr Kubját-Filip Páleník, Radek Kozák,JaroslavSehnálek,Marek Plesník ( 80.min. ing.Zdeněk Štěpánek)- Daniel Rolinc,VáclavKopečný,Tomáš Hulman, Jakub Bobčiak, - Lukáš Zdražil (84.minutě David kuchař) , Marek Přikryl (kapitán).

Trenér: Metoděj Nejedlý

Vedoucí mužstva: Milan Lukáš

ŽK: L. Zdražil

Branky:

Marek Přikryl 44. A 92. Min.

Lukáš Zdražil  64.min

Tomáš Hulman  78. Min.

 

autor: Jiří Šimara