BRODEK - TATRAN 0:2

24.09.2014 20:48

Letošní první venkovní zápas, jsme sehráli v Brodku u Přerova.  Setkaly se tak mužstva z podobným umístěním v tabulce. Domácí manšaft už nutně potřeboval vyhrát, neboť svůj první domácí zápas také nezvládl a nechtěl si odnést další zklamání, ze svého domácího stánku. I pro nás, zde bylo místo k zamyšlení, neboť ostudná prohra 0:6 musela být odčiněna a to nejlépe v podobě 3 bodů.

Samotný zápas probíhal před velice důstojnou diváckou kulisou, která je hodna této soutěži. Myslím si, že ve Všechovicích, by se tímto diváckým zájmem, mohlo mnoho fanoušků inspirovat.

 Již k samotnému zápasu, hostujícímu celku stále chybělo duo zraněných hráčů Jan Březík, David Kuchař.

V úvodu zápasu, jsme si vytvořili několik příznivých šancí, ale žádná doposavad neměnila aktuální stav svítící na světelné tabuli. Za zmínku přidávám centr, který byl adresován na kapitána týmu Marka Přikryla, ale brankář byl pozorný a včas gólovou příležitost zneškodnil. Poté účastník předešlé akce, nahrával do velké šance Bobčiakovi, ale ten ve finální fázi selhal. Gól v první půli přece jen přišel. Síť rozvlnil a domácí fanoušky rozesmutněl, obávaný kanonýr Lukáš Zdražil, nazývaný též ˝Tormaschine˝ domácímu brankáři nedal sebemenší šanci, a nekompromisní hlavičkou skóroval za gólmanova záda. 0:1 Velkou zásluhu na vstřeleném gólu měl Daniel Rolinc, který přesným centrem našel hlavu, již zmiňovaného útočníka. Domácí následně zahrozili, kdy v pokutovém území nastřelili břevno. Do konce prvního poločasu, byl Petr Kubját ohrožován domácími hráči více méně jen, střelami ze střední vzdálenosti, což nevedlo k většímu závaru před naší bránkou. Poločasovi stav 0:1.

V druhém poločase, převzali otěže jednoznačně domácí, hostující tatran, měl v druhé půli jasně navolenou taktiku. Spoléhat ze zabezpečené obrany na rychlé brejky. Po jednom z nich, se opět radovali hráči tatranu, když přidal klid na jejich kopačky Daniel Rolinc. Všechovičtí si zápas pohlídali, až do konečného hvizdu. Soupeře totiž do slibnějších šancí nepustili. Připsali jsme si tak, velice důležité 3 body.  Na závěr bych chtěl poděkovat, fanklubu Lukáše Zdražila za neutichající povzbuzování během celého utkání. Další zápas nás čeká tuto neděli, kde se naším protivníkem stane pro nás nepříjemná Horní Moštěnice.